Nieuw! Leergang Aspirant Praktijkhouder Zeeland

De huisartsenconnectie ontwikkelde dit jaar, vanuit het programma Continuïteit Huisartsenzorg, een praktische leergang voor aspirant praktijkhouders in Zeeland. Met als doel om praktijkhouders in spe te informeren en te ondersteunen.
Banner Huisartsen in Zeeland

De onderwerpen voor de leergang zijn samen met huidige praktijkhouders gekozen. Door aan te geven welke informatie ze zelf misten aan de start van het praktijkhouderschap. Dit vormt de basis van de leergang. Actuele voorbeelden uit de praktijk en de nodige toelichting hierop, moeten meer kennis, overzicht en vertrouwen opleveren. Zodat aanstaande praktijkhouders goed beslagen ten ijs komen wanneer ze kiezen voor een eigen praktijk, praktijkovername of associatie. 

Vier avonden

De leergang is te volgen in vier avonden en er is plaats voor zo’n 10 tot 12 huisartsen, indien nodig wordt er geloot. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen, zijn: financiën, juridisch en fiscaal advies, werkgeverschap, personeel, praktijkmanagement, contracten met zorgverzekeraars en de rol van De huisartsenconnectie. Verschillende gastsprekers geven uitleg over deze en andere onderwerpen. Bij voldoende aanmeldingen start de praktische leergang in het najaar van 2024. 

Ben jij een waarnemend huisarts of hidha die erover nadenkt om praktijkhouder te worden?

Mail ons voor meer informatie! Dit kan naar: huisartseninzeeland@dehuisartsenconnectie.nl